søndag den 19. maj 2013

En håndsrækning til voksne er en gave til børn

Hurraaa, vi skal på PREP-kursus......jeg glæder mig helt vildt.


"Som forældre til et eller flere børn med særlige behov, har man store udfordringer hver dag. Det kan være svært at få enderne til at nå sammen og samtidig finde tiden og energien til at værne om sit parforhold.
Et PREP-kursus giver inspiration til at se på samlivet med nye øjne og giver enkle redskaber, der kan hjælpe jer med at blive bedre til at snakke konstruktivt om de ting der er svære.
Center for Familieudvikling har erfaring med, at mange par, der har børn med særlige behov, oplever problemer i deres parforhold. Vi har derfor valgt at udbyde nogle PREP-kurser, som henvender sig til denne specifikke målgruppe.
Tematikkerne og opgaverne på kurset er de samme som på andre PREP-kurser, mens eksempler og problemstillinger i løbet af kurset hele tiden har for øje, at I som kursister har et fælles udgangspunkt.
Der er således stadig tale om et parforholdskursus, og ikke et kursus i selve forældrerollen."

Kurset er gennem Center for Familieudvikling. De afholder mange forskellige slags kurser for familier og børn. Det kursus vi skal på, er for forældre til børn med særlige behov. Som deltager på PREP-kurser, kan man desuden søge om forskellige tilskudsmuligheder via Ankestyrelsens satspuljer, der har til formål at støtte familier med børn under 18 år.