søndag den 19. maj 2013

En håndsrækning til voksne er en gave til børn

Hurraaa, vi skal på PREP-kursus......jeg glæder mig helt vildt.


"Som forældre til et eller flere børn med særlige behov, har man store udfordringer hver dag. Det kan være svært at få enderne til at nå sammen og samtidig finde tiden og energien til at værne om sit parforhold.
Et PREP-kursus giver inspiration til at se på samlivet med nye øjne og giver enkle redskaber, der kan hjælpe jer med at blive bedre til at snakke konstruktivt om de ting der er svære.
Center for Familieudvikling har erfaring med, at mange par, der har børn med særlige behov, oplever problemer i deres parforhold. Vi har derfor valgt at udbyde nogle PREP-kurser, som henvender sig til denne specifikke målgruppe.
Tematikkerne og opgaverne på kurset er de samme som på andre PREP-kurser, mens eksempler og problemstillinger i løbet af kurset hele tiden har for øje, at I som kursister har et fælles udgangspunkt.
Der er således stadig tale om et parforholdskursus, og ikke et kursus i selve forældrerollen."

Kurset er gennem Center for Familieudvikling. De afholder mange forskellige slags kurser for familier og børn. Det kursus vi skal på, er for forældre til børn med særlige behov. Som deltager på PREP-kurser, kan man desuden søge om forskellige tilskudsmuligheder via Ankestyrelsens satspuljer, der har til formål at støtte familier med børn under 18 år.

4 kommentarer:

 1. Åhh hvor dejligt for jer.
  Jeg har mange gange overvejet at komme på PREP-kursus, men bare tanken om at skulle søge kommunen om refundering, få afslag og anke osv. gør mig sååå træt. Håber du fortæller om hvad I har lært.
  KH Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe,
   vi har slet ikke ansøgt kommunen. Sammen med ansøgningen til kurset hos Center for Familieudvikling, vedhæftede vi vores sidste selvangivelser. Udfra disse beregnes prisen for kurset pr. par. Vi skal f.eks. kun betale 500,- ialt for vores 3-dages PREP-kursus.

   Så kom du bare igang med at søge :-)

   Slet
 2. Det lyder bare godt Tove. Håber I får rigtig meget ud af det.

  SvarSlet
 3. Tak Janni, det håber jeg også at vi gør.

  SvarSlet