onsdag den 24. juli 2013

Ferietid - Himmel eller Helvede?

Campingferie har altid været et hit for vores børn. Sidste år valgte vi "den sikre løsning". Vi tog til Jesperhus, hvor vi også havde været året før. Anders havde det nemlig ikke så godt, så det var vigtigt at komme et kendt sted hen.

I år ville vi så prøve et nyt sted igen - og tjuhej, hvor det går over al forventning med Anders. Vognen er han trygge base. Han sover i den øverste køjeseng, hvor han kan trække sig tilbage og finde ro og fred. Computeren, telefonen og diverse nintendoer er medbragt til spil (p.t. er det MovieStarPlanet, der hitter).

Efter en enkelt overnatning måtte far hjem og arbejde. og da han kom tilbage havde han medbragt cykler, løbehjul og rulleskøjter. Genkendelsens glæde var stor for Anders. YES - min cykel - råbte han højt og satte han sig op og drønede rundt på den.

Det er der i og for sig ikke noget mærkeligt i, at en 9-års dreng gør, men Anders har ikke brugt hans cykel i 2½ år. Det er den han fik, da han blev 3 år. Der er stadig støttehjul på - den er alt for lille, men han drøner rundt på den, som om han ikke har lavet andet............til stor, stor glæde for vi forældre og storesøster. Utallige gange er der lige blevet råbt: Vi sykler lige en tur.....jeps - det gør I bare :-)

......og vi er nu gået på jagt efter en BMX-cykel i den rigtige størrelse.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar