søndag den 15. december 2013

Julegave-ønsker

December måned og Julen kan være en svær tid for mange børn med autisme (og også for andre børn). Der sker en masse ekstra aktiviteter, der måske ikke liiiiige blev skemaplanlagte, forventningerne kan være enorme og den store uvished, der kan herske om, hvad der måske er i gaverne kan være meget stressende. Hvis du har brug for lidt hjælp, så giver denne Guide-til-Jul-med-et-barn-med-autisme rigtig mange gode bud.

I flere måneder har Anders fortalt, at det eneste han ønskede sig i Julegave var en Ipad. Hverken mere eller mindre!!!!! Idag fik vi dog lokket ham til at kigge med på computeren på en side med Nintendo og Wii spil.............og pludselig var der masser af gave-ønsker. Jeg havde travlt med at skrive ned på papir og senere da vi var i Centret, måtte jeg have telefonen frem, så jeg kunne fotografere endnu flere gaveønsker....han var næsten ikke til at stoppe.

På et tidspunkt sagde jeg til ham, at han jo endelig ikke måtte forvente at få, alt hvad han ønskede sig. Men næææ-nej - det var slet ikke noget problem for ham, for han syntes bare, at det at have rigtig mange ønsker, bare øgede spændingen over, hvad han ville få i pakkerne!!!! OK - lidt af et skift. For 1½ år siden var han med ude og købe hans fødselsdagsgaver fra alle familiemedlemmer. Sidste år til jul havde han en lille ønskeseddel, men vidste ikke hvem, der købte hvad. Og nu står vi her med en kæmpe ønskeseddel, fordi det øger spændingen..........

Udover en masse Wii og Nintendo-spil, så er det allersidste ønske på ønskesedlen LEGETØJ - så ligegyldigt hvad der er i pakkerne, kan det vel ikke gå helt galt?1 kommentar:

  1. Hvor er det fantastisk at din dreng har kunne rykke sig så langt, at han nu kan have så ukonkret en ønskeseddel, som inderholder et ønske der bare hedder legetøj :-) men rigtig godt for ham og dejlig nemt for dig :-)håber han får mange af sine ønsker opfyldt ;-)

    SvarSlet