torsdag den 2. januar 2014

Slut, prut, finale....

Juleferien er slut for Anders. Jeg må ærlig indrømme at jeg var noget nervøs for at få ham op her til morgen, for sengetiderne har været rykket gevaldigt de sidste 14 dage.....Men igår snakkede vi mange gange om, at nu var det sidste feriedag. Torsdag skulle skolen starte og vi skulle prøve at passe vores sengetider. Da jeg lagde mig 23.30 sov han ikke......

Imorges valgte jeg at bære ham - sovende - ind foran fjernsynet i stuen og så fik han lov at ligge og sumpe lidt der, før han fik tøj på og blev tilbudt morgenmad. Da taxaen kom, fik han uden problemer sko og jakke på og kom ud i den.

Da taxaen var kørt ud af indkørslen kunne jeg trække vejret dybt - skøn start på det nye år.

3 kommentarer:

 1. Sådan! Vores morgen gik ikke så fint, derfor har jeg en dreng hjemme som sidder og spiller. Jeg tror først han vil i skole mandag.
  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Åh, det der trække-vejret-dybt-suk kender jeg godt. Her er det for tiden hver eneste morgen, at man er i tvivl til det sidste. Og lettet, når taxaen endelig kører - med barn i.

  SvarSlet
 3. Ja, det kan være svært at komme igang ovenpå en lang ferie - så godt at det lykkes at komme med taxa og i skole. De fleste forældre trænger også til det bliver hverdag igen, det kan tiltider føles som afslapning ;-) God lørdag til jer :-)

  SvarSlet