onsdag den 28. maj 2014

Slaget om kondiskoen


Hvert år når vi går fra vinter til forår og igen når vi går fra sommer/efterår til vinter kommer der en stor udfordring for os. Anders er ikke meget for at skifte fodtøj, så det kræver stor overtalelse og megen forhandling at tage ham med ud på sko-indkøb (og nej - det går ikke at købe nogle sko uden ham. Han vil KUN bruge dem, hvis han selv har været med på indkøb - ligeledes med tøj!!!)

I flere måneder har vi snakket om kondisko. At det er tid til at pakke de varme (og ildelugtende) vinterstøvler væk. At om sommeren har man lette sko på osv. osv. Vi har også været i skobutikker op til flere gange, men har ikke fundet nogle som Anders overhovedet havde lyst til. Enten var de i en forkert farve eller også var de i en forkert størrelse eller også var ekspedienten for træls eller også var der for megen larm omkring os eller også var mor her for træt til at tage den helt dybe indånding...........

Idag SKULLE slaget så stå. Godt forberedt med chokoladeboller hentede jeg Anders i skolen og vi kørte ud til den sidste skobutik i byen, som vi ikke havde besøgt. Han fik al den tid han havde brug for i bilen til at spise sin bolle færdig og drikke lidt vand, mens jeg småfrysende stod uden for bildøren og trolig ventede og ventede. Ikke noget med at banke på bildøren og sige at nu var det nu. Jeg tog dybe indåndinger og håbede det bedste.

Inde i butikken gik vi lidt rundt og kiggede. Anders syntes det var træls med alle de spejle, der var - for det gjorde at butikken så mærkeligt ud. Jeg tog igen dybe indåndinger og "overså" ekspedienterne. Vi kiggede på kondisko - og især på de kondisko, det ikke skulle være. Anders fandt et par sko, han kunne lide. De var nemlig "black and white", men desværre var det i herreafdelingen, han havde fundet dem, så de var ikke i hans størrelse. Vi spurgte derfor en ekspedient om råd og hun fandt nogle andre sort/hvide kondisko. I mellemtiden havde Anders dog udset sig et andet par og imens han prøvede dem, underholdt han ekspedienten om at det var dejligt at svede om sine fødder!!!! Skoene blev gået/løbet til i butikker og accepteret og vi fik endda en kommentar om at de var gode!!!

Mor her sukkede lettet og skyndte sig at betale, mens Anders fik lov at få et stykke tyggegumme fra en af tyggegummistanderne i butikken - og han beholdt de nye sko på hjem!!!!

Lagde I forresten mærke til at der er to par sko på billedet? Jeg har købt et ekstra par bare nummeret større!!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar