torsdag den 19. juni 2014

Positivt tandlæge-besøg

Så var det tid igen - til besøget hos tandlægen..........

Mange børn med autisme har det svært med tandbørstningen. Mange sanser bliver påvirket på samme tid, og det skal ikke være nogen hemmelighed at Anders altid har haft det meget svært med det. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at tandbørstningen er en af de kampe, jeg har valgt ikke at bruge så meget krudt på - der har været andre udfordringer, der har været vigtigere.

Prioriteringen er sikkert også taget udfra den betragtning at jeg ikke har oplevet at Anders har haft problemer med hans tænder. Trods manglende tandbørstning har han ikke haft belægninger på tænderne, ikke haft specielt dårligt ånde osv. Idag var heller igen undtagelse. Anders skulle ind til en ny tandlæge og efter at hun havde tjekket hans tænder (uden problemer) roste hun ham med følgende ord "Wauww - du har da godt nok styr på tandbørstningen, for sikke fine rene tænder du har". Der sad jeg så og undrede mig gevaldigt............det er flere måneder siden, han sidst har fået børstet tænder og så får han ros for god tandhygiejne!!!!!!!!!!!

Selv om der var nul-huller hos tandlægen idag skal der alligevel sættes ind med hensyn til tandbørstningen og mon ikke der er mulighed for det efter dagens positive besøg?Ingen kommentarer:

Send en kommentar