onsdag den 17. april 2013
Idag bliver Anders 9 år og sikken en udvikling han har gennemgået det sidste år. Sidste år måtte vi ikke vække ham med fødselsdagssang, flag og gaver på sengen, han var ikke ude og hejse flaget op i flagstangen med det obligatoriske familiebillede, han ville ikke have klassen med hjem, og de måtte ikke nævne ordet fødselsdag i skolen, han var med ude og købe hans gaver fra hele familien før dagen, så han vidste hvad han fik, og generelt var han ikke til at drive udenfor en dør.

Imorges vækkede vi ham med morgensang og flag og ukendte gaver, han spiste med ved morgenbordet, var ude og hejse flaget og stillede gladeligt op til fotografering, tog imod hans klasse i døren og bød velkommen, hyggede med dem i 3½ time og sad med til bords, da vi skulle have mad og var bagefter ude og spille bold i haven. Tilslut gik han pænt med ud og sagde farvel til hver enkelt.

YES, YES, YES2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med ham.
    Hold da op, det lyder som den vilde udvikling, og så kun på et år... Du må være så stolt. Det er så fantastisk når udviklingen går den rigtige vej.
    KH Signe

    SvarSlet
  2. Stort tillykke - både med fødselsdag og den dejlige udvikling

    SvarSlet