torsdag den 25. april 2013

Nyt tøj - Kaos eller Kærlighed?


Nå, på denne tid af året, er det jo tid til skift fra vinterstøvler til sommersko osv. Ikke lige den opgave, jeg synes er det sjoveste....sidste år lykkedes det mig at "lokke" Anders (9 år) ved at lave et belønningsskema til ham. En dag med nye bukser på udløste et kryds, en dag med en ny trøje på udløste et kryds, en dag med nye sko på udløste et kryds osv. og han kunne få kryds for samme tøjstykke i 3-4 dage til han havde vænnet sig til det. Belønningen har sikkert været en Skylanderfigur efter 25 kryds. Det krævede alligevel meget overtalelse, og noget af tøjet blev aldrig accepteret!!!

Som I måske har gættet, har Anders ikke fået nyt tøj i et år nu, så det er tid igen. Idag havde jeg modet og købte 3 Mario-t-shirts, et par sorte gummistøvler og et par kondisko samt et par bukser. Anders blev præsenteret for varerne, da han kom hjem fra skole, og han tog fuldstændig pusten fra mig. "Hurraaaa, er det til mig", spurgte han og skyndte sig at prøve alle 3 trøjer, bukserne, gummistøvlerne og kondiskoene. Han stod længe foran spejlet og "poserede" og var rigtig glad og stolt over alt det nye. "Nu mangler jeg bare noget nyt undertøj mor - det vil jeg faktisk gerne have". Så når butikkerne åbner igen, må jeg ud og købe undertøj - jeg glæder mig :-)....og tror også lige, jeg skal prøve, om ikke noget af det ikke accepterede tøj fra sidste år, måske kan falde i god jord i år (størrelsen har nemlig ikke ændret sig).

Jeg er mega glad og stolt. Vi skal til to konfirmationer i denne weekend, så mon ikke han gerne vil fremvise hans nye flotte sæt?

2 kommentarer:

  1. Det er dog fantastisk som han rykker. Jeg forstår din stolthed og glædes med dig.

    SvarSlet
  2. Jeps, Signe - det er bare skønt :-)

    SvarSlet