lørdag den 18. maj 2013

Alenetid med søskende

Igår kom jeg hjem fra kanotur med Rikke. På hendes skole tager 4. kl. hvert år på 3 dages kanotur med forældre (men uden søskende). Det skulle vi selvfølgelig med på i år. Thomas blev passet af farmor og farfar og Anders skulle på lejrtur med hans klasse, så det kunne ikke passe bedre sammen :-)
I 3 dage sejlede vi så på Susåen med diverse frokost- og kagepauser og om eftermiddagene lagde vi til land på udvalgte overnatningspladser, hvor vi rejste vores telte, lavede bålmad og ellers hyggede elever, lærere og forældre imellem. Det var 3 super skønne dage med godt selskab, super vejr og fuldstændig opmærksomhed fra vores side på Rikke. Der var ikke nogle irriterende lillebrødre, der også skulle have mor og fars opmærksomhed hele tiden, så jeg tror, hun nød det.

Sådan en kanotur i godt vejr er samtidig en total opladning af krop og sjæl. Det har i hvert fald givet mig en masse vitaminer samt opladning på en anderledes måde.

Nogle gange i de hektiske hverdage med struktur, forudsigelighed osv. kan det være let at glemme en "sød og forstående" storesøster som Rikke. Derfor var det også ekstra dejligt for os, at det lykkedes for os begge, at tage med hende på kanoturen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar