søndag den 16. juni 2013

Fokus på tid - Kids Timer App

Børn kan have meget svært ved at forstå begrebet tid, og det kan være et rigtigt godt hjælpemiddel at visualisere tiden for dem. Herhjemme har vi en Time Timer til visualisering. Den har dog bare en størrelse, der gør, at vi ikke lige tager den med os, hvis vi er andre steder end hjemme.

Så er det jo godt, at der også findes forskellige Time Timer-apps til smartphones og tablets. Jeg har f.eks fundet denne version Kids Timer Android fra SKYWISE til min smartphone. Der har to forskellige skærmbilleder, du kan vælge imellem:


Den blå cirkel er inddelt i 12 minutter, og den røde cirkel er inddelt i 1 time. Når tiden er gået, spilles der en lille, kort melodi. Denne version er gratis, men Kids Timer findes også i en pro-udgave til kr. 7,38 uden reklamer.

Det er vigtigt at huske på, at selvom du prøver en time-timer til dit barn, er det stadig ikke sikkert at barnet med det samme stopper med sin aktivitet. Er barnet f.eks i gang med et computerspil, kan det være godt at aftale, at når tiden på uret er gået, så må man gøre den bane færdig, man er ved at spille på computeren.

Der findes utallige apps til visualisering af tiden både til Android og til Apple, så prøv jer frem til hvilken en, der virker bedst for jer. Link til diverse Android Time Timers

Ingen kommentarer:

Send en kommentar