torsdag den 29. august 2013

Hadebad - ikke her længere...

For snart 2 år siden havde vi meget svært ved at få Anders i bad - ja - en overgang var han ikke i bad i ca. 3 måneder!!! Det kan du læse mere om her.

Idag må vi blot sige at bøtten har vendt. Igår aftes bad han selv om et karbad - for 3. aften i træk - begrundelsen var, at han havde svedt, at det var meget lettere at falde i søvn efter et friskt bad, og så fik man heller ikke hovedpine.....

Hertil skal siges, at han havde været til fødselsdag hos en klassekammerat i skoletiden og om aftenen til grill-arrangement på storesøsters skole med masser af forældre og børn, så det er ikke fordi han ikke har haft masser af nye input dagen igennem........Og jeg fylder troligt karbaddet med dejligt sæbevand og glæder mig over en søn, der p.t. elsker at tage karbad.


Næste skridt må så være at få ham ind under vores bruser.

2 kommentarer:

  1. Tillykke, hvor dejligt! Vi er endnu ikke helt så langt, men har dog haft et par bade uden konflikter. Næste trin er så at få hårvask inkluderet. Små skridt, men dog i den rigtige retning...
    /malenka

    SvarSlet
  2. Ja, lige præcis - små skridt i den rigtige retning. Nogle gange går det dog også lidt tilbage, men bare vi tror på det og har fundet posen frem med den store tålmodighed. Held og lykke med hårvasken :-)

    SvarSlet