torsdag den 15. august 2013

Store Klippedag

Som før nævnt er Anders ikke blevet klippet i ca. 2 år. For en måned siden havde hans far fødselsdag og af Anders, fik han den gave, at Anders ville klippes!!! Vi har haft ferie, frisøren har haft ferie, men igår skulle slaget stå. Det vil sige et "slag" kan man vel ikke rigtigt kalde det, når Anders nu gerne selv vil....og selvfølgelig var frisøren hende, som altid klippede Anders før i tiden.

Han havde første skoledag i skolen igår, så jeg hentede ham lige efter skole, og så kørte vi til frisøren. Der blev hygget og snakket -  jeg drak kaffe imens og holdt mig i baggrunden - der blev talt om skole, venner, udebelønningsmærker, frikvarter etc. alt imens frisøren lige så stille redte håret igennem og dernæst klippede spidser. Det var ikke meget, der blev klippet af  - kun lige spidserne - og afklippet kom med hjem - pænt pakket ind i sølvpapir!

Anders nød tiden hos frisøren. Han kiggede sig grundigt omkring, da vi ankom lidt før tid, kommenterede på de ændringer, der var foretaget i salonen, siden sidst han havde været der. Nød at få håret redt igennem, til trods for lidt genstridigheder og nød snakken med frisøren.

Før

Efter1 kommentar:

  1. fantatisk Tove - han var mega stolt da han kom i skole dagen efter. selvom at det var lidt svært at se ændringen af længden. men det var heller ik vigtigt. nej han havde haft en god oplevelse og givet sin far en gave.
    og i jeres liv bygges alt op af gode oplevelser - fantatisk.
    hilsen Mie

    SvarSlet