mandag den 5. august 2013

Nu ska´ jeg i skol´ igen - duudej, duudej....

Sommerferien er slut - det er atter tid til at stå tidligt op og køre med taxa-bus om morgenen. Til trods for at vi har sovet, til vi vågner af os selv de sidste 3½ uge + sen sengetid igår, så klarede vi fint vækkeurets ringen til morgen og kom op. Lidt morgen TV, mælk og chokolade lagde bunden, og da taxaen kom, brugte Anders kun lige et par minutter på at komme afsted. Anders skal i Fritten i denne uge og et par dage i næste uge, før skolestart på ACV onsdag d. 7. august.

Den glade buschauffør spurgte Anders, om han ikke havde glemt en fødselsdagsgave (Anders´ gave til fars fødselsdag var jo en klipning), men da frisøren først lige har åbnet sin salon igen efter sommerferien, så skal han først klippes på torsdag. Men hvor er det dejligt at buschaufføren husker sådanne ting - så steg humøret lige med 10 ekstra grader :-)

Anders gik trallende ind i taxa-bussen "Nu ska´ jeg i skol´ igen - duudej, duudej - nu ska´ jeg i skol´ igen.....", satte sig på sin plads og spændte sikkerhedsselen. Så var han klar...... :-)1 kommentar: