lørdag den 11. august 2012

Børnefødselsdag med masser af leg - eller....?

Vi er lige kommet hjem fra børnefødselsdag og har været afsted i 6½ timer. De første 5 timer tilbragte Anders med at spille på min telefon inde i vores bil - han hyggede sig gevaldigt og havde ikke behov for at komme ud af bilen. Bilen stod parkeret midt på plænen, så han kunne ikke undgå at høre og se de andre børn, der legede rundt omkring ham!!!! Først da nogle af de andre gæster begyndte at køre hjem, "vågnede" han op, gik ud af bilen og legede lystigt med de, der var tilbage.

Det er absolut ikke første gang, vi oplever dette. Anders skal nogle gange bruge ekstrem lang tid på "komme videre" og i nogle situationer ønsker vi ikke at presse på, for det fungerer jo fint at han idag sidder i bilen og vi hygger udenom. Andre gange kan han se fjernsyn i mange timer, før han leger osv. Men hvor kunne det være dejligt, hvis han bare hoppede ud og morede sig med de andre, for når vi skal hjem, er han jo lige kommet igang med at lege og har svært ved at blive afbrudt i det!!!!

Men det er jo blandt andet en af tegnene, der kan være på autisme. Barnet "har nok i sig selv" og har ikke behovet for at være social sammen med andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar