tirsdag den 7. august 2012

Første dag i Fritten efter sommerferien

Igår var første dag for Anders i Fritten ( SFO´en på ACV i Slagelse) efter ferien. Jeg var noget spændt på om vi kunne komme afsted til tiden, for nu har vi holdt sommerferie uden struktur på morgenerne. Han var blevet varskoet for flere uger siden og der har stået ANDERS SFO på vores månedsskema. Søndag aften lagde han sig til at sove kl. 22.00 (som har været den normale sengetid før ferien). Der gik en time før han sov, men han blev liggende under dynen. Mandag morgen blev han vækket kl. 06.50 og løbende informeret om hvor mange minutter der var, til han skulle have tøj på og vi skulle køre mod Fritten. Som aftalt tager han tøj på, på det aftalte tidspunkt og alt går som smurt. Han havde flere gange spurgt til om han skulle i skole eller om han bare skulle i halv-skole.....Vi kommer afsted til tiden og en glad dreng møder op i Fritten, fortæller og snakker med de voksne og vil gerne spille Play-station.

Da Anders startede op på ACV i februar 2012, fik vi at vide at han ikke kunne komme i SFO, da vi havde taget Frit Skolevalg. Efter utallige klager og granskning i loven, fik vi langt om længe medhold i at Anders selvfølgelig måtte komme i SFO og at vores kommune havde lavet en fejl. Vi skal blot betale den almindelige SFO-takst. Da vi først fik medhold i dette i juni, har Anders kun været i Fritten en enkel dag før sommerferien, hvor han var der alene med en pædagog, mens de andre var på tur.

Men jeg glæder mig så meget til at han får noget mere tid hjemmefra og til at han forhåbentligt får nogle gode kontakter til nogle af de andre børn i Fritten. Idag sad han og spillede med en jævnaldrende dreng fra en anden klasse, da jeg hentede ham, så det tegner jo rigtigt godt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar