fredag den 31. august 2012

Taxa-kørsel

Vi har fået en særbevilling på taxa-kørsel til skolen for Anders her fra skolestart august og til 1. februar 2013. Ifølge kommunen har vi ikke ret til taxa-kørsel når vi har taget Frit Skolevalg (mere herom senere).

I sidste uge skulle taxaen så stå sin prøve. Første dag ville Anders ikke med - han var meget træt og var ikke klar, men kiggede dog ud af vinduet og så dermed at det faktisk var rigtigt nok at han skulle køres i skole i en taxa. Siden er han kommet med hver morgen. De 2 første dage kørte jeg efter i bilen og tog imod på skolen, men nu klarer han det selv. I denne uge startede vi så med eftermiddagstaxa og det fungerer også bare fint.

Han får sig nogle lange dage. Bliver hentet kl. 7.35 og er først hjemme igen kl. 16.30, men hvor er det dog dejligt for os andre med lidt "morgenfrihed" herhjemme, før resten sendes af sted i skole og børnehave. Det samme gør sig gældende om eftermiddagen. Storesøster kan zappe alle de tv-kanaler hun har lyst til, før Anders kommer hjem og slapper af foran fjernsynet.

2 kommentarer:

  1. Flot at han så hurtigt har forliget sig med taxa-kørslen. Alle små fremskridt giver lidt mere frihed både for barnet og resten af familien. Så tillykke

    SvarSlet
  2. Tak - jeg er også ret stolt af ham :-)

    SvarSlet