fredag den 14. september 2012

Apps

En meget stor hjælp for os i hverdagen er apps. Er vi et sted henne og kan vi mærke at Anders er ved at nå punktet for, hvad han kan rumme, så er det rigtigt dejligt at finde en spændende app på mobilen, som han kan få tiden til at gå med. Når man så står der panisk midt i en kommende nedsmeltning, hvad er det så lige for en app, man skal søge?

Hvis man går ind på følgende side på facebook oprettet af Viks Liks, https://www.facebook.com/groups/279932218787036/287751801338411/?notif_t=group_activity kommer man til en side, hvor der er lagt en hel masse links ud til spændende apps. Så kan man jo lige gøre sig den ulejlighed at tjekke nogle af dem ud hjemmefra og lægge dem klar på telefonen - så er der altid noget nyt og spændende.

Mange af dem er ikke kun spille apps, men apps der kan bruges til at lave struktur i dagligdagen for en austist. Så mangler du lidt inspiration er det bare med at hoppe over på den anden side og tjekke den ud.


En anden rigtig god side er bloggen Mors Apps http://mors-apps.com/. Der kommer også dagligt nye links til spændende apps.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar