torsdag den 25. oktober 2012

Vi klapper lige os selv på skulderen - og roser sagsbehandleren :-)
Vi har idag været til konference på ACV, hvor vi forældre sammen med sagsbehandler, lærer og pædagog, skulle gennemgå status/evalueringsområder, kort- og langsigtede mål og hvad vi ellers synes var relevant at snakke om vedrørende Anders. Konferencen varede en time og kan kort beskrives med:

Anders klarer sig bare rigtigt godt, i forhold til de vanskeligheder han havde, da han startede på ACV for 8 måneder siden.

Konferencens højdepunkt kom da så lige, da vi nærmede os slutningen og sagsbehandleren fik ordet:

"Sjældent har jeg set så kompetente forældre, som I er, med så stor en indsigt i jeres søns store vanskeligheder og samtidigt har I øje for hans søskendes behov. Vi skal huske at arbejde henimod at aflastningen ikke blot er en aflastning for Anders´ søskende, men også for Jer som par."

Hvor var det dog bare guld værd at høre fra en sagsbehandler..............så er det altså ikke helt galt, det vi gør med Anders og hans søskende - vi bevæger os i den helt rigtige retning................det skal også lige nævnes at sagsbehandleren lige har gennemgået en §50 på vores familie, så hun er ret godt inde i vores families forhold. Så jeg vil derfor skrive følgende:

Sjældent har jeg oplevet en så kompetent sagsbehandler der laver en §50-undersøgelse. Her er der virkelig en sagsbehandler, med stor empati og indsigt i autisme og hvilke muligheder/begrænsninger, det kan give en familie."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar