onsdag den 10. oktober 2012

PFA Brug Livet FondenStort TILLYKKE til Landsforeningen Autisme, der er udtaget som en af de tre vindere, som PFA Brug Livet  Fonden har udvalgt.


Landsforeningen Autisme hjælper bl.a. de 3.600 børn og unge, der hvert år får en autismediagnose. Mange udvikler dårlige madvaner og spiser kun moset mad, da de ellers oplever stort ubehag ved spisningen. Andre vil kun spise en madvare ad gangen, da det ellers bliver alt for mange indtryk på samme tid. Landsforeningen Autisme´s projekt skal udvikle en kogebog for børn og unge med autisme, der imødekommer de særlige behov og hensyn, der skal tages. Forud for bogen skal problematikkerne kortlægges for at skabe overblik over de mest problematiske madvarer og mest udtalte sansemæssige vanskeligheder. Læs mere påwww.autismeforeningen.dk.

Læs mere her https://www.facebook.com/pfabruglivetfonden


Jeg glæder mig rigtigt meget til at følge udviklingen af ovenstående projekt. Det bliver dejligt at få sat meget mere fokus på dette emne, som vi selv er meget berørt af. For 10 måneder siden levede Anders udelukkende af kakaomælk og Marabou-chokolade. Det har heldigvis ændret sig. Nu glider der også syltetøj, grovtoast, knækbrød, chokoladeboller og pasta ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar